D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
21 May, 2019

Pinxo González i la seva tapa amb Oli de Mallorca al Mercat de l’Olivar

El cuiner Pinxo González (Ses Portes Vermelles) ha explicat els secrets d’elaboració de la Galeta de gamba mallorquina marinada en Oli de Mallorca i caputxino de remolatxa i llima, la tapa amb la que va guanyar el concurs de tapes amb Oli de Mallorca Oleotapa 2019  a un showcooking que ha tingut lloc a l’Espai Gastronòmic del Mercat de l’Olivar, col·laborador del certamen.

Els assistents a la demostració culinària, han pogut seguir l’elaboració pas a pas de la recepta, des de la preparació de la galeta inspirada en les típiques galetes marineres, els trucs per aconseguir una escuma de llima gustosa amb el sifó o com tractar la gamba mallorquina per servir en cru, un seguit d’elaboracions que en conjunt formen una deliciosa tapa a on l’oli d’oliva verge extra és ingredient fonamental.