D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
26 January, 2024

La DO Oli de Mallorca assisteix a Madrid Fusion amb una barra de tast de fins a tretze referències

kike-erazo-amb-la-tapa-guanyadora-doleotapa

Dilluns 29 de gener tornarà a obrir les seves portes el congrés de gastronomia Madrid Fusion i la Denominació d’Origen Oli de Mallorca tornarà a estar present representant la Mallorca més gastronòmica dins l’estand que impulsa el Consell de Mallorca.

Al llarg dels tres dies, a l’espai de la DO Oli de Mallorca els visitants tindran l’oportunitat de realitzar un recorregut per olivars arreu Mallorca a través de l’aroma i sabor de més d’una dotzena d’Olis d’oliva verge extra de qualitat diferenciada com Treurer, Tianna Negre, Solivellas, SonMo, Son Mir, Son Mesquidassa, Son Matge, Sa Cadernera, Roqueta, Oli Verderol, Olis Sóller, Es Verger i Aubocassa.

Tapa guanyadora d’Oleotapa

El dilluns dia 29 de gener a les 13h, Kike Erazo (restaurant Morralla), xef guanyador en la darrera edició del concurs de tapes que organitza Oli de Mallorca (Oleotapa), presentarà amb un showcooking el Cappuccino, coca d’Oli de Mallorca i gamba vermella.

La degustació d’Oli de Mallorca també serà possible als showccokings de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, que ho presentaran amb un Verderol marinat amb taronges dolces de Sóller, cremós i bubble d’OOVE Oli de Mallora, així com amb una proposta de coctelería: Aromes d’olivera.