D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
28 February, 2024

Els OOVE amb denominació d’origen brillen a la Nit de l’Oli

nit-de-loli-2024-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Aljub del Museu d’Art Contemporani de Palma va acollir novament la Nit de l’Oli, la presentació dels Olis d’Oliva Verge Extra de la darrera anyada que organitza el consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, vetllada a la que es pogueren tastar fins a 38 referències de quinze oliers.

nit-de-loli-2024-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nombroses van ser les persones que van assistir, atretes per la magnífica oportunitat de tenir a l’abast una gran selecció d’OOVE de qualitat diferenciada i de conèixer de més a prop la diversitat i matisos que brinden a través del tast ofert per elaboradors com Olis Sóller, Can Feliu, Es Verger, Son Mir, Fet a Sóller, Oli Solivellas, Picarandau, Aubocassa, Sa Cadernera, Sa Madoneta, Son Catiu, Son Matge, Son Mesquidassa, Son Moragues i Treurer.

Aquesta edició de la Nit de l’Oli ha comptat amb la presència de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, qui acompanyada pel president del consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, Joan Mayol, ha visitat als diferents expositors interessant-se per la seva activitat i producte. A l’esdeveniment també han assistit altres representants institucionals tals com la Pilar Amate, consellera insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament local; Joan Simonet, Conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural; Fernando Fernández, director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural; Joan Llabrés, director general de Qualitat Alimentària i Producte Local; Guadalupe Ferrer, regidora d’Economia, Comerç, Autònoms, Sanitat, Consum, Mercats i Fires de l’Ajuntament de Palma.

A més del tast dels OOVE de qualitat ofert pels elaboradors de la D.O Oli de Mallorca, els visitants de la Nit de l’Oli també han tingut la oportunitat de gaudir del tast de productes de qualitat de les Illes Balears gràcies a la col·laboració de la D.O Binissalem, D.O.P Oliva de Mallorca, D.O Pla i Llevant, D.O Queso Mahón Menorca, les I.G.P Ametlla de Mallorca, I.G.P Sobrassada de Mallorca i I.G.P Vi de la Terra de Mallorca així com Pa d’Aquí.

La Nit de l’Oli s’ha celebrat amb el suport de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.