D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
29 July, 2016

Baix l’Olivera, el còctel de Matias Iriarte amb Oli de Mallorca

Coctel Oli de Mallorca 2016

La Denominació d’Origen Oli de Mallorca i Matias Iriarte, han presentat el Còctel Oli de Mallorca 2016 al Chapeau 1987, el projecte més recent de l’equip de Ginbo, nomenada millor cocteleria de Balears al 2015 als Diageo Coaster Award 2015.

Per a la creació del còctel Baix l’olivera, Iriarte (bar manager de Chapeau 1987), s’ha inspirat en l’Oli de Mallorca però també ha volgut plasmar les oliveres i el seu entorn mediterrani, integrant a la recepta oli d’oliva verge extra, oliva negra, cítrics i herbes aromàtiques com l’alfàbrega i la farigola, que donen com a resultat un glop inicial refrescant amb notes d’oliva madura que evoluciona fins a deixar aflorar les notes que aporta un verge extra com l’Oli de Mallorca.

Entre els assistents a la presentació, el president del consell regulador, Sebastià Solivellas, oliers i un bon nombre de convidats entre els que es comptà amb el conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca; l’actual Tafoner Major d’ Oli de Mallorca, José María Ramis.

Durant l’esdeveniment es va servir la tapa guanyadora del concurs Oleotapa 2016, una ‘Galeta d’ametla, carpaccio de gamba vermella i cremós de xocolata blanca amb Oli de Mallorca’, del cuiner Ricardo Rossi (Hotel Restaurant Valldemossa), que va resultar el maridatge perfecte per Baix l’Olivera.

Baix l'Olivera- Còctel Oli de Mallorca 2015

 

Recepta cóctel Oli de Mallorca 2016