D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
17 January, 2019

Arriba la segona edició del Curs de Tast Professional d’Oli d’Oliva Verge

curs-de-tast-oli-de-mallorca-2018-b

 

L’escola d’Hoteleria de les Illes Balears acollirà els propers dies 4, 5, 6, 7 i 8 de febrer la segona edició del Curs de Tast Professional d’Oli d’Oliva verge de la Escuela Superior del Aceite de Oliva promogut per la DO Oli de Mallorca amb la finalitat d’oferir una base formativa a professionals del sector olier, de la restauració i de la gastronomia.

Al llarg de cinc jornades, set ponents especialitzats en diferents àmbits tals com el del tast de l’oli d’oliva verge, el procés d’elaboració en qualitat, l’olivicultura i la gastronomia per tal de donar als alumnes de les eines necessàries per valorar l’oli, així com identificar els seus punts de millora, coneixements de gran valor per elaboradors, però també per aquells professionals dedicats al sector de l’alimentació ja sigui del circuit comercial com del de la difusió de la gastronomia.

curs-de-tast-oli-de-mallorca-2018

El període d’inscripció al curs, bonificable per la Fundae (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo), encara està obert.

Tota la informació del curs e inscripcions a la web de la Escuela Superior del Aceite de Oliva