D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
20 October, 2016

Participa al II Concurs de Coques Salades amb Oli de Mallorca

Concurs-coques-cartell-web

 

A Oli de Mallorca li agrada conèixer com empren els més cuinetes els seus OOVE dia a dia o bé en moments especials a taula. Una bona manera de fer-ho és amb concursos com el de Coques Salades amb Oli de Mallorca, que convoca en col·laboració de l’Associació de Comerciants de Valldemossa en el marc de la Fira Valldemostra.

Per berenar, per espipellar una mica abans de dinar, com a entrant i imprescindible a les taules festives… la coca es podria dir que és un dels plats més recurrents de la cuina mallorquina, donada la seva senzillesa i versatilitat.

Els ingredients canvien segons la temporada, però si una cosa resta inalterable és l’oli d’oliva: a la masa, per trempar la cobertura i el secret de les nostres padrines, un bon roiet d’Oli de Mallorca just abans de servir.

Així doncs, vos convidam a participar al II Concurs de Coques Salades amb Oli de Mallorca, que tindrà lloc el proper dia 29 d’octubre de 2016 a les 17h a la plaça de la Cartoixa de Valldemossa.

Per participar, només heu de dur la vostra coca amb Oli de Mallorca junt amb la recepta i les vostres dades dins un sobre tancat el mateix dia 29 de 17h a 17:30h a l’estand que instal·larem durant la Fira Valldemostra.

Les coques presentades seran valorades per un jurat format per 6 membres: 1 en representació de l’Ajuntament de Valldemossa, 1 forner valldemossi de l’Associació de Comerciants de Valldemossa, 1 representant del Consell Regulador Oli de Mallorca i 2 cuiners.

El resultat del concurs es donarà a conèixer en acabar la deliberació del jurat, moment en que es procedirà al lliurament de premis.

Podeu consultar les bases al següent enllaç II CONCURS DE COQUES SALADES amb Oli de Mallorca 2016.