D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
22 February, 2022

Oli de Mallorca i “La Roja de la Cocina” de Balears, junts en la promoció de l’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen

cata-oli-de-mallorca-con-seleccion-4

El Jardins d’Alfàbia han acollit als membres de la delegació balear de la Selección Española de Cocina de Competición a un tast d’oli d’oliva verge extra amb Denominación d’Origen Oli de Mallorca a càrrec del seu president, Joan Mayol, i el Xef de l’OOVE i delegat nacional de la coneguda com ‘La Roja de la cocina’, Dani G. Peinado.

cata-oli-de-mallorca-con-seleccion-3
Joan Mayol ha explicat als joves cuiners la tasca que desenvolupa el consell regulador del que ja hi formen part més de mil productores per, a continuació, procedir al tast dels olis d’oliva verge extra amb denominació d’origen de les varietats arbequina, mallorquina i picual per conèixer els principals trets diferenciadors abans que el cuiner Dani G. Peinado els analitzàs des d’un punt de vista gastronòmic per al seu ús a la cuina.
Així, Peinado va agafar el relleu de Mayol amb un tast hedonista al que, mitjançant un component neutre com és el iogurt, va defensar la utilització de l’oli d’oliva verge extra a la cuina com a únic greix gràcies als seus atributs saludables i organolèptics.
Amb aquesta activitat, la DO Oli de Mallorca i la Selección de Cocina de Competició han presentat un conveni de col·laboració mitjançant el qual Oli de Mallorca acompanyarà als representants balears de la selecció a les seves activitats.