D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
22 March, 2023

Oberta la inscripció del concurs Oleotapa 2023

oleotapa_23_promo_1200x1200

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca convoca el concurs per cuiners professionals Oleotapa 2023, certamen que premiarà la millor tapa amb Oli de Mallorca organitzat amb el suport del Mercat de l’Olivar, Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i l’Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares, a més del PDR amb el Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

El cuiner guanyador del concurs rebrà una selecció d’Oli d’Oliva Verge Extra amb segell de qualitat Oli de Mallorca, 1 entrada de congressista a Madrid Fusion 2024, un bo de 250 euros per compres al Mercat de l’Olivar i l’oportunitat de participar en accions de la D.O Oli de Mallorca. Segon i tercer classificats obtindran una selecció d’OOVE i bons de compra al Mercat de l’Olivar.

Fins al 2 de maig estarà obert el període d’inscripció de candidats, d’entre els quals s’escolliran els finalistes (màxim 8) que competiran el dia 22 de maig a la final que tindrà lloc a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

 

oleotapa_23_bases_concurs

Descarregar les bases d’Oleotapa 2023

Si ets cuiner professional i vols participar al concurs, a través d’aquest formulari podràs fer-nos arribar la teva inscripció i la fotografia de la tapa fins el 2 de maig.