D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
20 October, 2017

La ONCE dedica un cupó al 15 aniversari de la DO Oli de Mallorca

cupo-oli-de-mallorca

Avui s’ha presentat a la plaça de l’Olivar de Palma el cupó de la ONCE de dia 2 de novembre, dedicat al 15 aniversari de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

L’acte l’han presidit el delegat provincial de la ONCE, Josep Vilaseca; la presidenta del Consejo Territorial de Once Balears, Maria del Carmen Soler;  el president de la D.O. Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas i el conseller de Medi Ambient Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal.

presentacio-cupo-oli-de-mallorca

El president de la DO Oli de Mallorca ha destacat la gran tasca que desenvolupa la ONCE i ha agraït aquesta gran oportunitat que brinda a Oli de Mallorca d’arribar a gran part de l’Estat a través dels 5 milions i mig de cupons que distribuiran els venedors fins el sorteig, dia 2 de novembre.

Després de 15 anys des de la seva creació, el consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca compta amb més de 800 olivicultors, 13 tafones i més de vint envasadors que treballen per oferir al consumidor el millor oli d’oliva verge extra i indirectament contribueixen a la conservació i recuperació de l’olivar a Mallorca.

Les aigues d’Alcúdia són el fons perfecte per ilustrar aquest cupó que resumeix l’arrelament de la cultura de l’oli d’oliva a Mallorca convidant a degustar-ho amb la senzillesa d’un saborós pa amb oli, així com la importància de la mar com a part de l’entorn que impregna les oliveres de la nostra illa i que es tradueix en olis d’oliva verge extra de fruitat elegant i gust equilibrat.

presentacio-cupo-oli-de-mallorca-2

La presentació ha finalitzat amb una degustació popular d’Oli de Mallorca en forma de pa amb oli a on tampoc han faltat les olives de la varietat mallorquina de la D.O.P Oliva de Mallorca.