D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
20 February, 2023

Els oliers de la DO Oli de Mallorca presentaran els seus OOVE el 24 de febrer a Es Baluard

Nit de l'Oli 2023

L’Aljub del Museu d’Art Contemporani de Palma acollirà el pròxim dia 24 de febrer la Nit de l’Oli, esdeveniment de presentació de l’anyada 2022/2023 dels Olis d’Oliva Verge Extra de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

La que sense dubte actualment és la gran cita amb els OOVE de qualitat a les Illes Balears, reunirà fins a setze elaboradors que presentaran el seu verge extra diferenciat al visitant mitjançant la degustació.

En el transcurs de la presentació, el consell regulador lliurarà un diploma de reconeixement a la marca Suc de Cel, guanyadora de la Medalla d’Or als Top 10 Olive Oil Awards de la Biofach 2022, sumant-se així a les referències premiades al llarg de 2022 que ja reberen el diploma a la passada Nit de l’Oli, celebrada excepcionalment a finals del mes de juny.

Els productors participants seran Aubocassa, Es Verger, LA Son Miranda, Oli Solivellas, Oli Verderol, Olis Sóller, Reis de Mallorca, Sa Cadernera, Sa Madoneta, Son Catiu, Son Matge, Son Mesquidassa, Son Mir, Son Moragues, Son Nadal i Treurer.

Les marques de qualitat de les Illes Balears també hi seran presents amb la presència de la D.O Binissalem, D.O Oliva de Mallorca, D.O Pla i Llevant, D.O Queso Mahón Menorca i les I.G.P Ametla de Mallorca, I.G.P Sobrassada de Mallorca i I.G.P Vi de la Terra de Mallorca.

NIT DE L’OLI 2023

24 de febrer
19h a 21,30h
Aljub. Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma
C/ Porta de Santa Catalina, 10. Palma

Gratuït