D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
30 April, 2024

Curs: Interpretació d’analítiques. Paràmetres físico-químics dels OOVE i la seva relació en l’elaboració

curs-interpretacio-analitiques

 

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca organitza la formació per a inscrits Interpretació d’analítiques. Paràmetres físico-químics dels OOVE i la seva relació en l’elaboració, curs que impartiran tècnics del laboratori CM Europa.

La formació es desenvoluparà del 15 al 17 de maig a l’aula de la nostra seu de Santa Maria i amb un horari de 9 a 14h.

A l’enllaç trobareu el formulari d’inscripció: https://forms.gle/5YNNfNCfejzCuWhM7

Per a l’organització del curs, la DO Oli de Mallorca compta amb el finançament del FOGAIBA-Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.