D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
19 January, 2017

Propera parada, Madrid Fusion

cartel-madrid-fusion-2017

Els dies 23, 24 i 25 de gener la  Denominació d’Origen Oli de Mallorca participarà a Madrid Fusion, congrés gastronòmic que reuneix els més importants cuiners del panorama nacional i que l’any passat visitaren més de 10.000 persones.

L’estand de la D.O. Oli de Mallorca comptarà amb una barra de degustació a on els visitants podran conèixer els diversos verges extra sota un segell que aglutina un total de 844 olivicultors i 12 tafones arreu Mallorca.

Com a ambaixadors del sabor de l’autèntic Oli de Mallorca, el consell regulador comptarà amb el cuiner amb estrella Michelin Andreu Genestra i amb el guanyador de la darrera edició del concurs Oleotapa, Ricardo Rossi (Restaurant Valldemossa).

Andreu Genestra,  a qui li agrada el joc i la experimentació amb el producte de proximitat oferirà un tast dia 23 amb el que sorprendrà amb un Oli de Mallorca fundent amb pesto de tomatiga ramallet i pebre cirereta, una croqueta de llevat i Oliva trencada i emulsió d’Oli de Mallorca i una llimona dolça amb el seu Oli de Mallorca.

Per la seva part, Ricardo Rossi presentarà la tapa amb la que va guanyar el concurs Oleotapa 2016 Galeta d’ametla amb carpaccio de gambes i cremós de xocolata blanca amb Oli de Mallorca.