D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
2 May, 2023

Bona acollida a la Fira de l’Oli de Mallorca

Fira de l'Oli de Mallorca 2023

La Fira de l’Oli de Mallorca va convertir novament la Plaça Major de Palma en la capital de l’Oli d’Oliva Verge Extra (OOVE) de qualitat i van ser nombroses les persones que aprofitaren el matí de dissabte per passejar per les diferents paradetes i conèixer les propostes dels elaboradors amb el distintiu D.O Oli de Mallorca, els quals oferiren la degustació dels seus OOVE i donant bona mostra de la diversitat i varietat de matisos que ofereixen les seves etiquetes.

taller infantil Fira de l'Oli 2023

La jornada oliera també va incloure propostes d’oci amb el taller per infants Volem pa amb oli!, una simpàtica activitat que va atreure nombrosos petits per dibuixar sobre un gran mural inspirats per fotografies de l’exposició Oliveres. Pareidolies de Tramuntana d’Óscar Pipkin, i l’actuació musical de Swingtonizando.

 

A aquesta tercera edició de la Fira de l’Oli han participat Oli Son Mir, Es Roquissar, Oli Verderol, Oli de Son Matge, Sa Cadernera, Oli d’un Temps, Treurer, Son Mesquidassa i Aubocassa així com la IGP Ametla de Mallorca, la DO Binissalem amb les propostes per al Wine Days i la joiera artesana Xia.

Per la realització de la Fira de l’Oli de Mallorca, el Consell Regulador ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Palma a través de Palma Activa; la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació; Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, PDR.