Descobreix
Oli de Mallorca
Maca & Friends, proposta a on la cuinera mallorquina Macarena de Castro convida a destacats xefs de la illa a cuinar amb ella al seu restaurant de Düsseldorf 20˚ Restobar amb la col·laboració del Consell regulador de la DO Oli de Mallorca, va tornar a penjar el cartell de ‘complet’ en la seva segona entrega i amb en Santi Taura com a convidat.
El restaurant de Maca de Castro a Düsseldorf en poc temps s’ha convertit en ambaixada de la gastronomia mallorquina a Alemanya, raó per la qual Oli de Mallorca no hi podia deixar d’estar present a un esdeveniment que presenta les millors cuines de Mallorca.
Els assistents pogueren degustar el nostre verge extra des del primer plat del menú i fins a les postres, ja que l’amfitriona no es va resistir a afegir unes gotes d’un coupage d’arbequina i picual al gató d’ametlla amb gelat de pinyons que tancava el sopar que li va donar un toc herbaci i aromàtic que no va passar desapercebut.