Denominació d’Origen

Oli de Mallorca

L’Oli de Mallorca és ‚Denominació d’Origen‘ des de l’any 2002, d’acord amb la reglamentació de la Unió Europea, per tractar-se d’un producte agrícola originari del lloc, la qualitat i característiques del qual són degudes principalment al medi geogràfic on es produeix, tant per factors naturals com humans. La producció, l’elaboració i la transformació de l’oli és realitzen a la mateixa zona geogràfica delimitada. Tot en el seu conjunt, cumpleix els requisits necessaris per a què l’Oli de Mallorca hagi rebut aquesta prestigiosa distinció.

L’oli d’oliva de Mallorca amb denominació d’origen, es comercialitza envasat i precintat amb un segell de garantia del Consell Regulador. A les etiquetes pròpies de les firmes elaboradores, hi figura el número de registre de la denominació d’origen.

Informació de l‘oli

Introdueix el codi de l’etiqueta que trobaràs al tap o coll de l’envàs:

Buchstaben:
Ziffern:
Rauminhalt:

L’ART DE LA NATURA

OLEOTURISME
MALLORCA

A l’illa de Mallorca la natura ha esculpit, al llarg dels segles, les soques de les oliveres, i les ha convertit en veritables obres d’art: “art de la natura”, únic en el món.

A més, part de la vida de Mallorca gira al voltant de l’olivera i del seu fruit,: L’OLI DE MALLORCA. L’Oli de Mallorca és l’element que permet mantenir viu l’oliverar, que va permetre construir tafones que avui són vertaderes peces de museu i que permet gaudir de plats amb un gust singular i diferenciat.

LLEGIR MÉS