Descobreix
Oli de Mallorca
Recepta amb Oli de Mallorca de:
Ricardo Rossi (Restaurant Valldemossa)
Guanyador Oleotapa 2016
Per al tataki:
Per l’ensalada:
Per la crema de formatge:
Elaboració:
Llevar el greix a la carn.
Emulsionar la salsa de soja, el vinagre d’arròs, el suc de llima, oli d’oliva verge extra i el gingebre picat.
Encalentir a foc viu la planxa i marcar totes les cares de la carn.
Introduir la peça de carn en un recipient i regar amb la marinada preparada prèviament i deixar reposar 30 minuts.
Per fer la crema de formatge, ofegar el porro en una paella amb l’oli d’oliva verge extra. Quan estigui tou, afegir el vi blanc i deixar reduir. Afegir el formatge mòlt i la nata sense deixar de remenar amb una cullera i triturar fins aconseguir la textura desitjada.
Per elaborar l’ensalada en primer lloc, fregir pinyons panses. Tallar la tomàtiga en brunoise i picar el cibulet. Mesclar tot amb l’oli d’oliva verge extra.
Per acabar, torrar el pa moreno tallat molt prim i regat amb una mica d’oli d’oliva verge extra fins que quedi cruixent.
Tallar la carn en llesquetes primes i servir junt a l’ensalada, la crema de formatge i les tostes de pa moreno.