Descobreix
Oli de Mallorca
![](https://www.olidemallorca.es/wp-content/uploads/2019/05/20180409_170843-1024x576.jpg)
El proper dilluns dia 6 de maig la Escola d’Hoteleria de les Illes Balears acollirà la final d’Oleotapa, el concurs de tapes amb Oli de Mallorca que enguany comptarà amb set finalistes:
- Marzio Cambulli – Restaurante Tropical (Llucmajor)
- Rubén Novella – Hipotels Playa de Palma Palace
- Ricardo Rossi – Restaurante Hotel Valldemossa
- Joan Alemany – Es Racó d’Es Teix (Deià)
- Rocío Copado – Restaurante Cluma (Palma)
- Pinxo González – Ses portes vermelles (Palma)
- Alfonso Copado – Nixe Palace (Palma)
El lliurament de premis tindrà lloc el mateix dia 6 de maig una vegada finalitzades les deliberacions dels membres del jurat, aquesta edició format pel cuiner Adrián Quetglas, el president dels comerciants del Mercat de l’Olivar, Jaume Aguiló; Michel Maier, de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics; un representant de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i el president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas.
En aquesta setena edició d’Oleotapa hi col·laboren amb Oli de Mallorca l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, el Mercat de l’Olivar i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.