Descobreix
Oli de Mallorca
Santiago Martorell, alumne de segon curs de Cuina de l’IES Juníper Serra, ha resultat guanyador del IV Concurs de Cuina Ràpida amb Oli de Mallorca amb un ‘Magret amb crema d’Oli de Mallorca i agredolç de magrana’.
Ignacio Javier Gómez i Lluís Cardell, de la EHIB, quedaren ena segona i tercera posició respectivament amb un ‘Bacallà confitat amb tallarins i merengue d’Oli de Mallorca’ i un ‘Bacallà confitat amb Oli de Mallorca, glacejat de maionesa picant cremós de remolatxa i ametlles’.
Foren un total de 6 finalistes dels centres IES Juníper Serra i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears que presentaren ahir els seus plats fets amb Oli de Mallorca a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, demostrant amb molta imaginació i creativitat que amb un temps limitat i amb ingredients de qualitat com l’oli d’oliva verge es poden fer àpats saludables, equilibrats i gustosos.
Els alumnes de diferents cursos de Cuina o Alta Cuina presentaren el seus plats a un jurat format per en Sebastià Solivellas, del Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca; Antoni Aguiló, vicerrector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; Bep Al•lès, president de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics; Miquel Àngel Frau, cap de l’Institut de Qualitat Alimentària i Margalida Alemany, cuinera que valoraren la incidència sensorial de l’oli d’oliva verge extra i la senzillesa d’elaboració, entre d’altres aspectes.