Descobreix
Oli de Mallorca
L’oli d’oliva verge extra és un dels fonaments de la cuina mallorquina, d’aquí que els OOVE de la denominació d’origen Oli de Mallorca fossin uns dels protagonistes del menú que oferiren les cuineres Maca de Castro i Maria Solivellas al 20º Restobar de Dusseldorf, restaurant de la primera a la ciutat alemanya, el passat 15 de maig.
Prop de vuitanta persones participaren de la vetllada gastronòmica a la que ambdues cuineres oferiren un tast dels sabors de Mallorca concentrats en quatre plats als que l’Oli de Mallorca va estar present: consomé d’herbes aromàtiques del nostre hort amb verat marinat; bacallà amb brou de clovelles de primavera; galta de porc negre amb verduretes i coca d’Oli de Mallorca amb cireres i olives negres.
Com no podria ser d’altra manera, els assistents obriren boca amb un tast d’un coupage arbequina i picual amb el que pogueren percebre l’essència del suc pur d’oliva que produeixen amb cura els nostres productors.