Descobreix
Oli de Mallorca
L’Aljub del Museu d’Es Baluard va acollir ahir capvespre la presentació dels olis de la collita 2015-2016, a la que hi assistiren més de 200 convidats que pogueren tastar olis de fins a vint-i-tres oliers de tota Mallorca.
Entre els assistents, s’hi comptaren cuiners, sommeliers i professionals de la restauració, minoristes i distribuïdors especialitzats en alimentació, premsa i blocaires gastronòmis, així com el director general d’Agricultura i Pesca, Mateu Ginard i el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet.
Els olis participants a la degustació foren Roqueta, Aubocassa, Solivellas, Treurer, Oli Verderol, Olis Sóller, Son Naava, Es Verger, Jornets, Novembre, Ullaró, Son Catiu, Cases de Son Barbassa, Son Jordi, Sa Madoneta, Oli des Mirant, Oli des Pla, Son Mir, Sa Cadernera, Ullastre de Son Xota, Oli Son Caulelles, 7 Empelts i Finca Biniagual.