Descobreix
Oli de Mallorca
[slideshow_deploy id=’5269′]
Oli de Mallorca va participar com a expositor a Madrid Fusion 2020, congrés de cuina d’avantguarda de referència amb més de 2.000 congresistes inscrits, centenars de mitjans de comunicació nacionals i internacionals acreditats i més de 13.000 visitants entre els dies 13 i 15 de gener a IFEMA.
Els visitants van poder conèixer el segell de qualitat Oli de Mallorca i els seus verge extra a l’estand de Mallorca, promogut per Mallorca Turisme, junt a altres productes de qualitat com la DO Binissalem, IGP Ametla de Mallorca així com d’altres elaboradors mallorquins.
A més d’oferir la degustació dels olis d’oliva verge extra de les varietats mallorquina, arbequina, picual i empeltre de diferents elaboradors, l’oli amb denominació va estar presents als showcookings que van oferir els cuiners Marga Coll (Miceli) i Miquel Calent (Can Calent, Cuit)