Descobreix

Oli de Mallorca

13 desembre, 2016
Lorenzo Bagur guanya el V Concurs de Cuina Ràpida amb Oli de Mallorca

img_4381

Lorenzo Bagur, alumne de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears ha guanyat el V Concurs de Cuina Ràpida amb Oli de Mallorca, que va tenir lloc a l’EHIB.

Un total de vuit finalistes van presentar els seus plats a un jurat conformat per Joan Morell (tècnic de l’Institut de Qualitat Agroalimentària), Manu Ruiz (ambaixador d’Oli de Mallorca i editor del bloc Cocinando con Catman), Carme Rosselló (catedràtica d’Ingenieria Química de la UIB), Lydia E. Corral (periodista gastronòmica) i Margalida Alemany (cuinera) que valoraren aspectes com la incidència organolèptica de l’Oli de Mallorca en la elaboració, la creativitat i originalitat, presentació, així com la complexitat tècnica.

concurs-cuina-rapida-2016

Bagur va convèncer amb ‘Oliaigu amb patates fregides i figues’, un plat de la cuina tradicional menorquina que va presentar amb una original escenografia on l’olivera fou la protagonista.

concurs-cuina-rapida-2016-2

Rosa Oliver (EHIB) va resultar mereixedora del segon premi amb un ‘Escabetx d’espet amb les seves verduretes’, mentre que el tercer premi va ser per Pere Font (IES Calvià) qui va presentar un ‘Lluç al vapor amb salsa de mandarina’.

 

concurs-cuina-rapida-2016-4concurs-cuina-rapida-2016-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A l’entrega de premis, el president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas va destacar la feina realitzada pels finalistes i els va animar a continuar apostant per l’ús de l’oli verge extra de qualitat.

concurs-cuina-rapida-2016-3

Tornar a noticies