Descobreix

Oli de Mallorca

26 maig, 2015
‘Gamba de Sóller confitada en Oli de Mallorca, crema de nyora i alga’, de José Cortés, guanyadora de OleoTapa 2015
Guanyadors OleoTapa2015
José Cortés, guanyador de l’Oleotapa2015 junt a la segona classificada, María Salinas i el tercer premiat, Matthias Huber

 

José Cortés, xef executiu de Diablito ha guanyat el premi a la millor tapa amb Oli de Mallorca a la tercera edició del concurs OleoTapa 2015, que es va desenvolupar ahir a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

La tapa de Cortés, ‘Gamba de Sóller amb Oli de Mallorca, crema de nyora i alga’, va ser la millor valorada pel jurat en quant a incidència sensorial de l’Oli de Mallorca, les qualitats organolèptiques, dificultat del plat i presentació.

Gamba de Sóller confitada en Oli de Mallorca

En segon lloc va ser per la tapa de la María Salinas,  xef del restaurant Hostal Cuba, ‘Pa d’Oli de Mallorca amb porc negre, xocolata amb oli i sal, maduixa i herbasana’ i el tercer per ‘Secreto Dorado’ de Matthias Huber del restaurant Chiliss nº3.

IMG_4728

Pa d'Oli de Mallorca amb porc negres, de María Salinas

 

 

 

 

 

 

 

 

 
El jurat va estar conformat per Joan Mayol, representant de la DO Oli de Mallorca; Miquel À. Frau, de l’Institut de Qualitat Alimentària. IQUA; José María Calonge, cap del Departament de cuina de la EHIB i Lydia E. Corral, de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.

L’entrega de premis tindrà lloc el proper dilluns dia 1 de juny a Makro, un dels col·laboradors dels CRDO Oli de Mallorca en l’organització d’ OleoTapa 2015, junt a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i  l’Associació Mallorquina de Cafeteries bars i Restaurants (Restauración), així com la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori.

Tornar a noticies