Descobreix
Oli de Mallorca

La Denominació d’Origen Oli de Mallorca va ser un dels productes de qualitat que va trobar el visitant de Madrid Fusion 2025 a l’espai amb el qual el Consell de Mallorca va presentar la riquesa gastronòmica de l’Illa.
La fira que se celebra al voltant del congrés d’alta gastronomia, va atreure del 27 al 29 de gener més de 26.000 visitants i a prop de 2.000 congressistes, els quals es van tenir l’oportunitat de conèixer el distintiu que diferència els Olis d’Oliva Verge Extra de qualitat elaborats a Mallorca mitjançant el tast i els diferents showcookings i mostres de cocteleria que es van oferir al llarg de les tres jornades.


Així, els cuiners amb estrella Michelin Jordi Cantó (Sa Clastra) i Javier Hoebeeck (Four Seasons Formentor), Irene Martínez (Nus), Juan Pinel (L’Àtic), Miquel Serra (chef Privat), Edgar Rodríguez (Aromata), Lluís Got (Sa Foradada), Marta Rosselló (Sal de Cocó), Miquel Calent (Can Calent), Ariadna Salvador (Ninumà), Andrés Benítez (Botànic) i Cati Pons (Es Fogons de Sa Plaça) i els bartenders Laura Pelarda (La Gloria de Sant Jaume), Sonia Pou (Grupo Arlequín), Ángel Pérez (Brassclub), Biel Ramón (Taquero Mucho), Josselyn Antequera i Giusseppe Marchisella (Enjoy Group) van exercir de perfectes ambaixadors de la magnífica gastronomia que ofereix Mallorca, de la qual són ingredient fonamental productes de qualitat també presents com la DO Oli de Mallorca, DOP Oliva de Mallorca, DO Binissalem, IGP Sobrassada de Mallorca i la IGP Ametlla de Mallorca.
Amb el suport de Fons FEADER; Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural i Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.