Descobreix

Oli de Mallorca

31 octubre, 2016
Carme Dalmau guanya el II Concurs de Coques Salades amb Oli de Mallorca

II-Concurs-de-coques-salades-amb-oli-de-Mallorca-4

La ‘Coca de ceba, pebres vermells, formatge de cabra i herbes aromàtiques’ de Carme Dalmau ha resultat guanyadora de la segona edició del Concurs de Coques Salades amb Oli de Mallorca, que va tenir lloc dissabte a la plaça de La Cartoixa de Valldemossa organitzat per l’Associació de Comerciants de Valldemossa amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

II-Concurs-de-coques-salades-amb-oli-de-Mallorca-5

A l’hora de valorar les coques finalistes, el jurat format pels cuiners Miquel Calent i Koldo Royo; el batle de Valldemossa, Nadal Torres; l’olier de la DO Oli de Mallorca Julián Baraja i el president de Pimeco, Bernat Coll,  tingueren en compte aspectes com la incidència de l’oli verge extra, el gust, presentació i creativitat de les coques.

II-Concurs-de-coques-salades-amb-oli-de-Mallorca-2

II-Concurs-de-coques-salades-amb-oli-de-Mallorca-3

Tornar a noticies