D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
18 December, 2020

Oli de Mallorca i Red Eléctrica signen un conveni de col·laboració

signatura-re-2

El president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, Joan Mayol i el delegat de Red Eléctrica Illes Balears, Eduardo Maynau han signat un conveni de col·laboració de resultes del qual es farà entrega de 5000 litres d’oli verge extra del segell de qualitat a Creu Roja i al Banc d’Aliments de Mallorca. A la signatura, que ha tingut lloc a la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ha comptat amb la presència del director general d’Agricultura, Biel Torrens.

Com ja sabem, l’oli d’oliva és un dels aliments bàsics de la nostra alimentació i, per tant, una de les demandes de les entitats sense ànim de lucre com Creu Roja i Banc d’Aliments de Mallorca, que en la situació actual veuen com dia a dia augmenten cada vegada més els seus usuaris.

Sensibilitzada amb la situació, la DO Oli de Mallorca ha volgut posar el seu granet d’arena amb aquesta aportació que es podrà materialitzar gràcies al suport de Red Eléctrica de España i el seu compromís amb el sector primari de Mallorca, per tal de donar supor a la producció local, concretament d’Oli de Mallorca en un contexte com és l’actual en que la demanda d’oli amb denominació d’origen s’ha vist molt afectada.

Per a l’elecció de les entitats que rebran aquesta contribució la DO Oli de Mallorca és de resultes de la recomanació de la Direcció General d’Afers Socials.