Fins al 29 d’abril de 2019 estaran obertes les inscripcions al concurs de tapes Oleotapa per a cuiners professionals que organitza Oli de Mallorca en col·laboració amb el Mercat de l’Olivar, Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.
Tots aquells cuiners que vulguin participar a Oleotapa hauran d’enviar per correu electrònic una recepta amb fotografia a on l’únic requisit imprescindible es l’ús d’Oli de Mallorca, es a dir oli d’oliva verge extra de les varietats mallorquina, arbequina, picual i empeltre ja sigui en coupage o monovarietal de qualsevol de les marques emparades pel segell de qualitat.
A més d’una gran selecció d’olis d’oliva verge extra amb el segell Oli de Mallorca, els premiats rebran vals de compra al Mercat de l’Olivar de fins a 200 euros així com una acreditació de congressista per a Madrid Fusion 2020 en el cas del guanyador.
Podeu consultar les bases aquí