Descobreix

Oli de Mallorca

8 setembre, 2025
Showcooking de Dávid Méndez al Mercat de l’Olivar

El guanyador de la darrera edició del concurs de tapes amb Oli de Mallorca Oleotapa, David Méndez, va oferir dissabte un showcooking a l’Espai Gastronòmic del Mercat de l’Olivar al qual va explicar els trucs per elaborar fins a quatre elaboracions diferents a partir de productes de temporada i amb un ingredient tan important com és l’Oli d’Oliva Verge Extra de qualitat.

El voltant de la vintena de persones que van assistir van atendre la demostració del cuiner de l’equip de l’Hotel Castillo Son Vida amb molta atenció, sense perdre detall i prenent bona nota dels consells del xef per facilitar la reproducció a casa de les receptes. Com era d’esperar, amb el que van gaudir més tot els que hi van participar va ser amb el tast dels plats en miniatura, que va incloure la tapa amb què el David Méndez va guanyar el primer premi del concurs, una amanida de sardina amb granissat de tomàtiga semidolça i Oli de Mallorca, seguida d’un bunyol de pebre torrat amb llampuga, una coca de patata farcida de steak tartar gel de vermell d’ou i un arròs socarrat de gamba vermella de Sóller.

Activitat realitzada en col·laboració del Mercat de l’Olivar i el cofinançament de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Unió Europea i Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.

Tornar a noticies