EN | FR | DE | ES | CA
4 May, 2018

Vent de Gregal d’Andreu Genestar, el nou còctel amb Oli de Mallorca

vent-de-gregal

 

La cocteleria Gremium de Palma ha sigut l’escenari de la presentació de Vent de Gregal, el nou còctel amb Oli de Mallorca, enguany a càrrec del seu head bartender Andreu Genestar.

Inspirat per l’oli d’oliva verge extra de Mallorca i els seus matisos, a Vent de Gregal Genestar ha combinat productes típicament mediterranis com la mel, els cítrics, la magrana i l’alcohol de raïm per oferir un fresc i lleuger còctel a on l’aroma de l’Oli de Mallorca es tradueix en textura sedosa i gust subtil en boca, aconseguint que el verge extra quedi perfectament integrat.

presentacio-vent-de-gregal

A la presentació han assistit el president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas; productors del segell de qualitat com Esteve Alzina d’Oliera de Son Catiu; Uta Werner de Son Moragues; Tiffany Blackman d’Aubocassa i Jesús Cuesta de Sa Cadernera; el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal; el director insular de Foment de l’Economia Local, Lluís Socies, així com un bon número de convidats.

Per acompanyar el còctel, i de la mà del cuiner Andreu Genestra, director gastronòmic de l’hotel Es Príncep, s’han servit elaboracions en miniatura a les que, tant el verge extra com l’oliva de Mallorca estaven presents, tals com croqueta d’oliva trencada amb fonoll marí, gominola d’OOVE amb pesto sec de tomàtiga, merenga sec d’OOVE amb oliva negra encurtida i xip de topinambur amb caviar de AOVE y musclo escabetxat.

L’oli d’oliva verge extra fa anys que és empleat com un excel·lent, versàtil i saludable ingredient per elaborar begudes creatives a les millors cocteleries del món i, de fet, amb aquest ja seran set els còctels creats amb Oli de Mallorca, alguns dels quals es poden tastar a les millors cocteleries palmesanes, com en el cas de Vent de Gregal que romandrà a la carta de Gremium.