D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
2 July, 2020

Un estiu més fresc amb el Còctel Tafona

coctel-tafona-oli-de-mallorca

 

Enguany s’ha fet esperar però, a la fi, vos podem presentar el Còctel Oli de Mallorca 2020.

Per a la seva creació, tornam a comptar amb en Rafa Martín de Brassclub qui, inspirat en un coupatge d’arbequina i picual de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, ha fet feina per aconseguir un còctel fresc que emana els aromes i sabors de la nostra illa.

 

Al Còctel Tafona l’oli d’oliva verge extra Oli de Mallorca hi juga un important paper conjugant els sabors i aromes al temps que aporta el toc amarg i fresc que confereix la varietat de l’oliva.

coctel-tafona-oli-de-mallorca-2

Per l’elaboració del Còctel Tafona, Rafa Martín ha volgut que tant en nas com en boca la protagonista fos l’essència mediterrània de Mallorca, així que ha accentuat el toc de taronja amarga de la Vall de Sóller amb una compota casolana que li aporta un gust fresc però afruitat i a la vegada amarg que assembla perfectament amb l’amargor propi de l’oli d’oliva verge extra i que resulta en un sabor molt característic d’aperitius clàssics estil Campari i que es complementa amb el cítric de la llimona i llima.

El punt alcohòlic el marca una ginebra seca local, que conté aromes a figuera, i el licor de taronja amb un punt de Brandy que li aporta notes de fusta, ambdós de Suau.

Un xarop casolà a base d’aromàtiques com el romaní, tem llimoner, tija de camamilla i alfabaguera confereix al còctel matisos aromàtics i dolçor subtil que s’accentua amb els cítrics.

 

En conjunt, una beguda fresca amb notes amargues i dolç equilibrat que fa del Còctel Tafona un aperitiu ideal, també un excel·lent digestiu.

 

El Còctel Tafona estarà a la carta del Brassclub del Passeig Mallorca i a domicili des d’aquesta setmana.