D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
29 July, 2020

Torna el concurs ‘Un chef en casa’

un-chef-en-casa-oli-de-mallorca-2020

El concurs ‘Un chef en casa’ torna aquest estiu de la ma del diari Última Hora i Oli de Mallorca i ho fa, com ja es tradicional, amb grans cuiners de l’illa: Maca de Castro, Maria Solivellas, Adrián Quetglas, Víctor García i Tomeu Caldentey, els quals setmana a setmana oferiran inspiradores receptes amb l’oli d’oliva verge extra Oli de Mallorca.

El format del concurs es el mateix que en edicions anteriors, poden participar tots aquells aficionats a la cuina que presentin una recepta a on es faci servir Oli de Mallorca.

Entre tots els participants, setmanalment es seleccionaran les millors receptes d’entre les que sorgiran els finalistes que optaran a guanyar una estància a l’ecoagroturisme Can Feliu i un menú degustació al restaurant amb estrella Michelin, Adrián Quetglas i experiències gastronòmiques als restaurants Andana (Maca de Castro), Ca na Toneta (Maria Solivellas), Sea Club Cap Rocat (Víctor García) i Tomeu Caldentey Cuiner, així com també 5 ampolles de 500ml d’Oli de Mallorca.

Les receptes acompanyades de fotografia es poden enviar fins al 20 d’agost per correu electrònic a suscriptor@ultimahora.es o bé per correu postal al Club del Suscriptor (Passeig Mallorca, 30. 07012 Palma)

 

Bases:

un-chef-en-casa-oli-de-mallorca-2020-com