D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
2 May, 2019

Set cuiners participaran a la final d’Oleotapa 2019

20180409_170843

 

El proper dilluns dia 6 de maig la Escola d’Hoteleria de les Illes Balears acollirà la final d’Oleotapa, el concurs de tapes amb Oli de Mallorca que enguany comptarà amb set finalistes:

  • Marzio Cambulli – Restaurante Tropical (Llucmajor)
  • Rubén Novella – Hipotels Playa de Palma Palace
  • Ricardo Rossi – Restaurante Hotel Valldemossa
  • Joan Alemany – Es Racó d’Es Teix (Deià)
  • Rocío Copado – Restaurante Cluma (Palma)
  • Pinxo González – Ses portes vermelles (Palma)
  • Alfonso Copado – Nixe Palace (Palma)

El lliurament de premis tindrà lloc el mateix dia 6 de maig una vegada finalitzades les deliberacions dels membres del jurat, aquesta edició format pel cuiner Adrián Quetglas, el president dels comerciants del Mercat de l’Olivar, Jaume Aguiló; Michel Maier, de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics; un representant de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i el president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas.

En aquesta setena edició d’Oleotapa hi col·laboren amb Oli de Mallorca l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, el Mercat de l’Olivar i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.