D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
23 January, 2019

Propera parada: Madrid Fusion

cuiners-oli-de-mallorca-a-madrid-fusion

 

La Denominació d’Origen Oli de Mallorca assisteix per quart any consecutiu a Madrid Fusion, congrés gastronòmic de referencia al que assisteixen els més destacats cuiners del panorama nacional e internacional que tindrà lloc al Palacio Municipal de Congressos de Madrid del 28 al 30 de gener compartint espai amb la DOP Oliva de Mallorca.

Una oportunitat per donar a conèixer les particularitats i excel·lències dels dos segells a participants del congrés i al gran número de visitants que atreu amb les activitats programades així com el tast de fins a 12 referències entre oli d’oliva verge extra i oliva de taula.

A més del tast de les diferents marques emparades pel consell regulador, s’oferiran dues activitats:

El 28 de febrer a les 13h el cuiner amb estrella Michelin Adrián Quetglas exercirà d’ambaixador dels olis d’oliva verge extra de Mallorca amb un showcooking al que presentarà dues elaboracions: un brioche d’oliva trencada i oove arbequina amb gelat de maonès i oove i una xocolata amb oove picual, gerd i mel.

El  29 de febrer, també a les 13h Raúl Ballesteros (Sumaïlla) presentarà la tapa amb la que aconseguí el primer premi del concurs de tapes amb Oli de Mallorca Oleotapa 2018: Shime Saba a l’aire de Sóller amb bombó de tomàtiga de Yucatán.