D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
26 January, 2018

Oli de Mallorca torna a Madrid Fusion

Madrid Fusion 2018

Un any més Oli de Mallorca ha participat a Madrid Fusion, congrés de cuina d’avantguarda que enguany ha congregat prop de 2000 congressistes, més de 700 periodistes arribats de 41 països i ha atret al voltant de 13.000 visitants al llarg de tres jornades.

Oli de Mallorca va presentar al seu stand una selecció d’11 olis d’oliva verge extra de la nova anyada 2017, així els visitants han pogut tastar i conèixer una mica més de prop les excel·lències d’un producte tan lligat a la illa.

La denominació d’origen va comptar amb la presència de la xef amb estrella Michelin Macarena de Castro, que va oferir una degustació de tapes amb un ‘pa amb oli suflat farcit de tomàtiga i Oli de Mallorca’, i del cuiner del Restaurante Hotel Valldemossa, Ricardo Rossi que va presentar la tapa amb la que va guanyar el concurs Oleotapa al 2017: ‘tataki de vedella amb blat de moro, pastanaga i marinada de la seva emulsió’.

 

Macarena de Castro en Madrid Fusion 2018

Ricardo Rossi en Madrid Fusion 2018