D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
13 June, 2019

Oli de Mallorca dona la benvinguda a l’estiu amb Dolça Roqueta

Seguint amb la nostra tasca de difusió dels olis d’oliva verge extra elaborats a Mallorca, hem presentat Dolça Roqueta, el cóctel creat per Salvador Esquinas de The Van Bar per Oli de Mallorca.

Dolça Roqueta destil·la Mediterrani i Mallorca amb una entrada en bocaa on les herbes van obrint pas als aromes i el gust de l’oli d’oliva verge extra perfectament integrat i acompassat amb l’ametlla, l’albercoc sec i la fulla de fonoll com un ‘ajo blanco’ i la Flor de Sal d’Es Trenc amb oliva negra.

The Van Bar és una cocktail truck, una excusa perfecta per convocar als convidats a la presentació vora la mar, junt Assaona Gastrobeach Club, un indret magnífic per tastar Dolça Roqueta, així com també gaudir-lo a la baixada del sol.

Ens acompanyaren a la presentació el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca en funcions, Vicenç Vidal; el director general d’Agricultura i Ramaderia, Mateu Ginard; la directora de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Maria Tugores, entre d’altres.

Aquest estiu Dolça Roqueta rodarà per Mallorca amb The Van Bar, però també es servirà a la coctelería palmesana Brassclub.