D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
23 March, 2016

Oli de Mallorca cerca la millor tapa al concurs Oleotapa

Concurso Oleotapa 2016

 

La DO Oli de Mallorca convoca la quarta edició del concurs Oleotapa, dirigit a professionals de la restauració.
Amb aquest concurs, el consell regulador cerca fomentar l’ús de l’Oli de Mallorca, fent de l’oli d’oliva verge extra un element imprescindible dins la cuina.
Entre tots els inscrits es realitzarà una preselecció de la que sortiran els finalistes que s’enfrontaran a la final que tindrà lloc el dia 18 d’abril a l’Escola d’Hoteleria, els quals hauran de preparar la seva proposta davant un jurat format entre d’altres per la xef Macarena de Castro.
El guanyador d’Oleotapa 2016 rebrà una selecció d’Oli de Mallorca valorada en 200€ i productes seleccionats de Makro per valor de 200€, així com la possibilitat de ser xef col•laborador d’Oli de Mallorca.

Hi col·laboren l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Makro i Restautación (Associació Mallorquina de cafeteries, bars i restaurants)

Als següents enllaços trobareu les bases i el full d’inscripció al concurs.

Bases OLEOTAPA MALLORCA 2016

Full inscripció Oleotapa_2016