D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
27 January, 2017

Oli de Mallorca a Madrid Fusion

Oli de Mallorca Madrid Fusion 2017

Oli de Mallorca ha participat a la quinzena edició del congrés gastronòmic Madrid Fusion com a expositor, esdeveniment que ha congregat més de 1500 congresistes, 12.300 visitants i més de 600 periodistes acreditats al llarg dels dies 23,24 i 25 de gener.

La denominació d’origen ha participat amb una imatge renovada a on la mar que envolta Mallorca i la seva influència sobre els arbres que ens regalen el fruit que els nostres olivicultors converteixen en oli d’oliva verge extra és la protagonista.

oli-de-mallorca-madrid-fusion-2017

Els visitants i congressistes de Madrid Fusion han pogut fer un recorregut d’aroma i sabor per tota Mallorca a través dels diferents AOVE a la seva disposició a la barra de tast, però també anar una mica més enllà amb les intervencions d’Andreu Genestra, que va presentar tres sorprenents elaboracions com són una croqueta d’avena, oliva trencada i un balsàmic de pebre de cirereta; Cruixent de burbaies amb fondant de pesto d’Oli de Mallorca i un Tupinambur amb xocolata blanca i merengue de llimona i la de Ricardo Rossi amb la tapa guanyadora del concurs Oleotapa 2016, una galeta d’ametlla, tartar de gamba vermella i cremós de xocolata blanca i Oli de Mallorca.

 

El darrer dia, va ser per un cuiner novell, Juan Pinel qui va preparar un tartar de tomàtiga amb vinagreta d’Oli de Mallorca i mel de canya amb un cremós de formatge DO Mahón Menorca.

Com ja va succeir a la edició de 2016, l’estand d’Oli de Mallorca es va convertir en punt de trobada dels nombrosos cuiners mallorquins – i també de la resta de Balears- que van passar pel congrés, com Santi Taura, Jaume Comas, Koldo Royo, Miquel Gelabert (Can March) Maria Salinas, José Cortés (Diablito), Luis Aznar (H10 Punta Negra), Claudio Lemos (by Lemos Chef), entre d’altres.