D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
5 April, 2018

Oleotapa 2018 ja té finalistes

Oleotapa 2018

S’acosta la data de la final d’Oleotapa 2018 i ja coneixem els noms dels vuit cuiners finalistes que presentaran les seves tapes amb Oli de Mallorca davant el jurat a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

José Cortés (Restaurante Diablito), Marzio Cambulli (Mare by Marzio), Claudio Vargas  (Beach Club Gran Folies), Marcos R. Presedo  (Soma Restaurant Wine Bar), Raúl Ballesteros (Sumailla), Ricardo Rossi (Restaurante Hotel Valldemossa), Llorenç Bagur  (Ca’n Pedro) y Xema Álvarez (Catalina la Fina) desplegaran el proper dilluns 9 d’abril totes les seves arts als fogons així com la seva capacitat per integrar armoniosament l’Oli de Mallorca a una tapa i treure així profit de totes les seves qualitats pel que fa a aroma i sabor per aportar una gran quantitat de matisos sensorials a pràcticament qualsevol elaboració.