D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
6 March, 2018

Oleotapa 2018, sisena edició del concurs de tapes per cuiners professionals

Oleotapa 2018

La Denominació d’Origen Oli de Mallorca convoca per sisè any consecutiu el concurs de tapes Oleotapa que convida a cuiners professionals a crear tapes amb oli d’oliva verge extra.

El termini per presentar les tapes candidates finalitza el proper 26 de març i la final es desenvoluparà el dia 9 d’abril a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears moment al que els concursants seleccionats hauran de presentar les seves tapes davant un jurat que puntuarà aspectes com la incidència sensorial de l’Oli de Mallorca, la qualitat organolèptica, complexitat tècnica així com como la presentació de la tapa.

Els premis a percebre pel guanyador són una sel·lecció de verges extra Oli de Mallorca valorats en 1.000 euros, un vale per 200 euros a gastar al Mercat de l’Olivar, una acreditació de congressista per Madrid Fusion 2019, així com la possibilitat de participar en presentacions del consell regulador.

Hi col·laboren en aquesta edició l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Mercat de l’Olivar, Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares així com la Conselleria d’Agricultura i Pesca de les Illes Balears.

Consulta les bases aquí

Descarrega’t el formulari d’inscripció aquí