D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
4 March, 2020

Noves dates!!! Oberta la inscripció al concurs per cuiners professionals Oleotapa 2020

oleotapa_20

Donada la situació actual d’estat d’alarma, el consell regulador de la DO Oli de Mallorca ha convingut ajornar la final del concurs Oleotapa 2020, el concurs de tapes per a cuiners professionals que organitza Oli de Mallorca en col·laboració amb el Mercat de l’Olivar, Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, la qual es durà a terme el 19 d’octubre.

La inscripció dels participants que es va obrir fa unes setmanes, romandrà oberta fins al dia 9 d’octubre.

Tots aquells cuiners que vulguin participar a Oleotapa hauran d’enviar per correu electrònic una recepta amb fotografia a on l’únic requisit imprescindible es l’ús d’Oli de Mallorca, es a dir oli d’oliva verge extra de les varietats mallorquina, arbequina, picual i empeltre ja sigui en coupage o monovarietal de qualsevol de les marques emparades pel segell de qualitat.

La final tindrà lloc el dia 19 d’octubre a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. Els tres primers classificats a més d’una gran selecció d’olis d’oliva verge extra amb el segell Oli de Mallorca, rebran vals de compra al Mercat de l’Olivar de fins a 200 euros així com una acreditació de congressista per a Madrid Fusion 2021 en el cas del guanyador.

Podeu consultar les bases Oleotapa 2020

Formulari d’inscripció