D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
4 March, 2020

Oberta la inscripció al concurs per cuiners professionals Oleotapa 2020

oleotapa-2020-banner

Fins al 17 d’abril de 2020 estaran obertes les inscripcions al concurs de tapes Oleotapa per a cuiners professionals que organitza Oli de Mallorca en col·laboració amb el Mercat de l’Olivar, Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Tots aquells cuiners que vulguin participar a Oleotapa hauran d’enviar per correu electrònic una recepta amb fotografia a on l’únic requisit imprescindible es l’ús d’Oli de Mallorca, es a dir oli d’oliva verge extra de les varietats mallorquina, arbequina, picual i empeltre ja sigui en coupage o monovarietal de qualsevol de les marques emparades pel segell de qualitat.

La final tindrà lloc el dia 27 d’abril a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. Els tres primers classificats a més d’una gran selecció d’olis d’oliva verge extra amb el segell Oli de Mallorca, rebran vals de compra al Mercat de l’Olivar de fins a 200 euros així com una acreditació de congressista per a Madrid Fusion 2021 en el cas del guanyador.

Podeu consultar les Bases Oleotapa 2020

Formulari d’inscripció