D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
10 January, 2020

Nova edició dels cursos de tast d’oli d’oliva

20190208_163210

Oli de Mallorca organitza per tercer any consecutiu els Curs de Tast d’Oli d’Oliva a càrrec de l’Escuela Superior del Aceite de Oliva.

En aquesta edició s’ofereixen tres programes diferents per tal de satisfer a les diferents necessitats dels alumnes:

Primer Grau de Tast d’Oli d’Oliva

Adreçat a aquelles persones i professionals que desitgen iniciar-se al món del tast de l’oli d’oliva.

  • Anàlisi sensorial
  • Protocol de tast
  • Defectes
  • Procés d’elaboració
  • Maneig de l’olivar
  • Varietats d’oliva

27,28 i 29 de gener de 2020. 16h-20h

Segon Grau de Tast d’Oli d’Oliva

Dirigit a les persones i professionals amb formació o coneixements previs en tast d’oli d’oliva.

  • Tasts horitzontals i verticals
  • Defectes
  • Volàtils

30 i 31 de gener. 16h-20h

Training de Tast d’Oli d’Oliva

Formació especialment dissenyada per aquelles persones que han rebut formació prèvia específica en tast d’oli d’oliva i desitgen mantenir i actualitzar coneixements.

  • Tast varietals
  • Tast defectes
  • Tast triangular

10 i 11 de febrer. 16h-20h

 

La formació es durà a terme a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

 

Informació i inscripcions https://www.esao.es/tienda-esao/