D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
26 March, 2018

Masterclass de les aplicacions d’OOVE per a alumnes d’estudis de Cuina

Masterclass Aceite de Oliva Virgen Extra

 

El consell regulador de la DO Oli de Mallorca ha participat la primera Jornada de Producte Local de qualitat celebrada a la Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, per la qual han passat una seixantena d’alumnes dels estudis segon curs de Cuina i d’Alta Cuina.

Oli de Mallorca ha ofert una masterclass de caire pràctic sobre les múltiples aplicacions de l’oli d’oliva verge extra en funció de la seva varietat impartida pel cuiner José Cortés.

Així, els estudiants han pogut tastar els verges extra de les varietats emparades per la denominació d’origen de Mallorca: mallorquina, arbequina i picual així com diferents coupage elaborats sota el segell de qualitat, al mateix temps que Cortés ha explicat com pot incidir l’ús d’una varietat o un altre en les creacions culinàries mitjançant diferents elaboracions que han permés als assistents apreciar les bondats i múltiples possibilitats d’un producte diferenciat com és l’oli d’oliva verge extra amb denominació d’origen.

Els alumnes de la Escola d’Hoteleria de les Illes Balears han completat la formació en producte local amb els tallers de la DO Binissalem i Flor de Sal d’Es Trenc.