D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
28 December, 2020

L’Oli d’oliva: de l’arbre a la llesca, nou contingut educatiu per a alumnes de Educació Primària

oli-doliva-de-larbre-a-la-llesca-1

La Denominació d’Origen Oli de Mallorca ha creat L’Oli d’oliva: de l’arbre a la llesca, un material educatiu disponible on line que pretén introduir als alumnes de primària a la cultura de l’oli d’oliva de Mallorca des de diferents perspectives com poden ser la Història, la natura, l’art, l’alimentació…, i plantejat com una eina que els mestres puguin fer servir com a recurs dins l’aula.

Amb aquest objectiu, es proposa un contingut articulat en forma d’unitat didàctica que inclou explicacions teòriques i propostes d’activitats pràctiques, tot adaptat als blocs curriculars dels cicles d’Educació Primària i amb especificacions dirigides al professorat quant a la correspondència del contingut amb els blocs, criteris d’avaluació i competències que poden assolir els alumnes.

A més de les eines per al treball autònom a les escoles, també es posa a disposició dels centres la possibilitat de programar tallers presencials amb continguts adequats per a primer cicle i per segon cicle de Primària.

Des d’un vessant una mica més lúdica, i vinculat a aquest material, s’ha creat també l’App ‘Oli de Mallorca: rutes en família’ que recull rutes amb propostes d’activitats a on descobrir la riquesa dels entorns d’olivar de Mallorca i tot el que comporten quant a patrimoni etnològic, vegetal i ecosistemes, entre d’altres.

Per a l’elaboració d’aquest material Oli de Mallorca ha comptat amb el suport de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca.

 

Accedeix al contingut educatiu http://olidemallorca.recursoseducatius.es/