D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
10 May, 2017

Ja tenim finalistes per Oleotapa 2017!

Galeta d'Ametles amb carpaccio de gambes i cremós de xocolata blanca amb Oli de Mallorca

El proper dilluns 15 de maig a la fi es celebra la final del concurs de tapes amb Oli de Mallorca Oleotapa 2017, adreçat a cuiners professionals, i ja coneixem els noms dels cuiners que es disputaran el títol de millor tapa amb oli d’oliva verge extra.

Els sis finalistes es que es batran a les cuines de l’escola d’Hoteleria de les Illes Balears son: Llorenç Bagur (Can Pedro), José Cortés (restaurantes Diablito), Marzio Cambuli (Restaurant Club Nàutic de Portocolom), Marcos Presedo (Fetget Fusió Gastronòmica), Ricardo Rossi, (Restaurante Hotel Valldemossa) y Tolo Julià (La cocina del Huerto. Agroturisme Es Revellar Art Resort).

El concurs s’ha presentat amb novetats pel que fa als premis a rebre. Així, els guanyadors rebran una bona mostra dels olis d’oliva verge extra de la DO Oli de Mallorca amb un lot format per marques com como Aubocassa, Es Convent, Jornets, L’Amo, Oli Moix, Oro Oleum, Roqueta, Son Catiu, Son Mesquidassa, Son Mir, Oli d’un temps, Solivellas y Treurer, un passi de congresista per a l’esdeveniment gastronòmic de major importància de l’àmbit estatal, Madrid Fusion, a més d’un val de compra aportat pel nostre col·laborador Makro.