D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
1 July, 2022

Nit de l’Oli a la fresca

Elaboradors participants a Nit de l'Oli 2022

Amb una edició del més estiuenca,  fins a 13 elaboradors del segell de qualitat Oli de Mallorca han ofert el tast dels seus Olis d’Oliva Verge Extra i sorprès amb les seves propostes de maridatge als assistents a la Nit de l’Oli 2022 celebrada a Es Baluard Museu d’Art Contemporani.

La Nit de l’Oli també serveix de marc per reconèixer aquelles marques guardonades a certàmens exteriors especialitzats en Oli d’Oliva Verge Extra als anys 2020 i 2021 en quant a que contribueixen a difondre la qualitat i excel·lència de la D.O Oli de Mallorca.

Així, es va fer entrega d’un diploma a:

  • Son Catiu – 1r Premi Millor Oli d’Oliva Verge Extra de les Illes Balears – Productor

                                ESAO Awards Olive Oil Competition 2020

-Premios Mezquita Plata

IX Concurso Ibérico de Aceites de Oliva Virgen Extra 2021

  • Olis Sóller -1r Premi Millor Oli d’Oliva Verge Extra de les Illes Balears – Cooperativa                                                            ESAO Awards Olive Oil Competition 2021
  • 7 Empelts -Premios Mezquita Plata

IX Concurso Ibérico de Aceites de Oliva Virgen Extra 2021

nit-de-loli-entrega-diplomes

Una gran oportunitat per poder tastar i apreciar la gran diversitat i qualitat dels olis d’oliva verge extra que elaboren les marques de la D.O Oli de Mallorca participants en aquesta edició de la Nit de l’Oli: Aubocassa, Es Roquissar, Finca Biniagual, Oli Verderol, Olis Sóller, Sa Madoneta, 7 empelts, Solivellas, Son Catiu, Son Matge,  Son Mesquidassa i Treurer.

A més del tast dels olis d’oliva verge extra es va oferir degustació dels productes de qualitat illencs D.O. Pla i Llevant, D.O. Binissalem, IGP Vi de la Terra de Mallorca; I.G.P Sobrassada de Mallorca; I.G.P Ametlla de Mallorca; D.O. Queso Mahón-Menorca; D.O.P Oliva de Mallorca i Pa d’Aquí.

Entre els assistents, Mae de la Concha, Consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació; Jaume Alzamora, Conseller Promoció Econòmica Consell de Mallorca; Miquel Vadell Balaguer, director insular de Territori i Paisatge; Sebastià Aguiló, regidor d’Agricultura i Pesca de l’Ajuntament de Sóller; Pep Oliver president honor de la DO Oli de Mallorca; Antoni Bennàssar, president de la DO Pla i Llevant i Conxa Rosillo, vicepresidenta de la IGP Vi de la Terra de Mallorca, entre d’altres.