D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
27 March, 2023

David Méndez cuina amb Oli de Mallorca al Mercat de l’Olivar

20230325_111705

El cuiner David Méndez (Restaurant La Fortaleza-Cap Rocat) va oferir una demostració de cuina amb Oli de Mallorca al Mercat de l’Olivar, presentant tres originals elaboracions, una d’elles el cocarroi, gelat de la seva pasta i Oli de Mallorca, la tapa amb què es va adjudicar la primera posició al concurs Oleotapa 2023.

Guàtleres en escabetx japonès i una ensalada de mongetes amb llobarro amb vinagreta d’oxalis foren les altres dues propostes a on el jove cuiner ha integrat el verge extra de la D.O Oli de Mallorca a la demostració que seguiren un bon grapat de persones que, a més de prendre bona nota de les receptes, pogueren tastar-les.

Nova edició d’Oleotapa

Fins al 2 de maig estarà obert el termini d’inscripció per l’edició d’Oleotapa 2023 del concurs de tapes per cuiners professionals que convoca anualment el consell regulador de la D.O Oli de Mallorca amb la col·laboració del Mercat de l’Olivar, Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, ASCAIB i el suport de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación y Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

http://www.olidemallorca.es/oberta-la-inscripcio-del-concurs-oleotapa-2023/