D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
10 February, 2017

Èxit de la Nit de l’Oli

nit-de-loli-2017                  foto: MA Cañellas

Més de 300 persones van poder tastar els nous verge extra de fins a vint-i-dos oliers amb denominació d’origen Oli de Mallorca ahir a un escenari privilegiat com es s’Aljub d’Es Baluard de Palma.

Els oliers de Oli des Mirant, Treurer, Sa Madoneta, Oli Novembre, Oli des Pla, Son Catiu, Oli Moix, Oli de Jornets, Son Perot, Roqueta, Ullaró, 7 Empelts, Aubocassa, Sa Cadernera, Es Verger, Son Mir, Son Moragues, Olis Sóller, Solivellas, Son Mesquidassa, Verderol i Es Convent   oferiren tast de les seves varietats, així com diferents maridatges a on l’oli d’oliva verge extra fou el protagonista.

nit-de-loli-2017                 foto: MA Cañellas

Durant l’esdeveniment es va reconèixer a Jesús Navarro (Oli des Pla) i a Mariano Planas (Oli de Jornets) pels guardons obtinguts durant l’any 2016 a certàmens internacionals d’oli d’oliva com Terraolivo (Israel) i Olivinus (Argentina) així com també es va lliurar la insígnia de la D.O. Oli de Mallorca al primer tafoner amb qui comptà el consell Regulador, Gaspar Barceló.

img_7916

Entre els que assistiren a la Nit de l’Oli, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal; la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido; el batle de Sóller, Jaume Servera; el cap de l’Institut de Qualitat Alimentària, Miquel Àngel Frau; la gerent del Servei de Millora Agrària, Immaculada Munar; la directora de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Maria Tugores,  així com un gran nombre de comercialitzadors, restauradors i amants de l’oli d’oliva verge extra.