D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
30 marzo, 2021

Èxit de participació a la formació sobre oli d’oliva a professors de Formació Professional

Formació Oli de Mallorca per professors FP

Professors de Formació Professional de les Illes Balears que imparteixen mòduls dels cicles formatius de GM Tècnic d’olis i vins, de l’especialitat de Cuina i gastronomia, Serveis en restauració i d’Agràries han participat del curs d’Elaboració, tast i aplicacions d’oli d’oliva oferit per Oli de Mallorca.
Emmarcat a l’oferta de formació per a professors en actiu de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, l’objectiu del curs era la de proporcionar als docents un coneixement global de l’oli d’oliva: els vincles amb el territori, les pràctiques agrícoles, el procés d’elaboració, la classificació dels olis d’oliva i el seu ús gastronòmic.
D’assistència presencial, encara que en format on line, el contingut del curs es va articular en dos blocs: un de caire introductori i centrat en aspectes elaiotècnics amb tast d’Oli de Mallorca a càrrec de Simó Adrover i un segon enfocat al producte, a on el cuiner José Cortés en un format més pràctic de cuina en directe va abordar l’ampli ventall d’aplicacions de l’oli d’oliva verge extra, el seu tractament, foodpairing i el seus ús en tècniques d’avantguarda.