D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
3 March, 2022

Oberta la inscripció per Oleotapa 2022, concurs per cuiners professionals

oleotapa-2022

La D.O Oli de Mallorca convoca la vuitena edició del concurs per cuiners professionals Oleotapa, certamen que organitza el consell regulador amb la col·laboració del Mercat de l’Olivar, Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Tots aquells cuiners que vulguin participar a Oleotapa hauran d’enviar per correu electrònic una recepta amb fotografia de la tapa a presentar, per a l’elaboració de la qual l’únic requisit és l’ús d’Oli de Mallorca, es a dir oli d’oliva verge extra de les varietats mallorquina, arbequina, picual i empeltre, sigui en coupage o monovarietal, de qualsevol de les marques emparades pel segell de qualitat.

El termini per presentar les tapes candidates a Oleotapa 2022 finalitza el 13 d’abril.

La tapa guanyadora es decidirà el 25 d’abril a la final que reunirà als cuiners finalistes a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears perquè puguin presentar les seves propostes davant el jurat.

A més d’una gran selecció d’olis d’oliva verge extra amb el segell Oli de Mallorca, els premiats rebran vals de compra al Mercat de l’Olivar de fins a 200 euros, així com una acreditació de congressista per a Madrid Fusion 2023 en el cas del guanyador.

Podeu consultar les Bases Oleotapa 2022

Full d’inscripció