D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
22 August, 2016

Manuel Ruiz serà el nou Ambaixador Oli de Mallorca durant la campanya 2016-2017

Ambaixador Oli de Mallorca 2016-2017 (27)

 

El Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca ha nomenat al blocaire de cuina Manuel Ruiz -més conegut a les xarxes com Manu Catman- Ambaixador de l’Oli de Mallorca 2016-2017 a un acte que ha tingut lloc al pati del Casal Solleric de Palma.
El president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas ha fet entrega del diploma que l’acredita com ambaixador després de destacar la seva tasca en la difusió de l’Oli de Mallorca, així com de l’oli d’oliva verge extra a través del seu bloc Cocinando con Catman, un dels més influents de la blogosfera gastronòmica en castellà.
Una tasca encara necessària ja que, com assenyalà Solivellas, l’oli d’oliva verge extra és encara desconegut per molts consumidors, que no coneixen molt bé la diferència entre un oli verge extra, un oli verge i un oli comú, refinat.
Manuel Ruiz, va agrair el seu nomenament i va afirmar el seu compromís “amb el producte i la gastronomia de les Balears, els quals s’haurien de promoure com un atractiu turístic més, anant més enllà de l’ensaïmada i la sobrassada, tals com l’oli de Mallorca”, afegint que “oli d’oliva verge extra és el millor amic de la cuina”.

Ambaixador Oli de Mallorca 2016-2017 (25)
Juntament amb Solivellas, l’acte va estar presidit per el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal; el director Insular d’Economia i Hisenda, Joan Ignasi Morey; el president d’honor d’Oli de Mallorca, Josep Oliver i el Tafoner Major, Josep Maria Ramis.

Ambaixador Oli de Mallorca 2016-2017 (31)
Entre els assistents envasadors i membres de la junta del consell regulador, així com la presidenta de la CAEB, Carmen Planas, entre d’altres.